Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Η άλλη άποψη για την Μυκονιάτικη Πρωτομαγιά

Όπως είναι γνωστό, η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, αλλά απεργία!
Κι εκτός από όσους απολαμβάνουν την Μύκονο ως επισκέπτες, υπάρχουν και οι άλλοι, που είτε ως εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι είτε ως απλοί υπάλληλοι, δουλεύουν κάθε Καλοκαίρι ατέλειωτα ώρες, για να εξασφαλίσουν στους τουρίστες και στους παραθεριστές τις υπηρεσίες και το επίπεδο υπηρεσιών, που απαιτούν!..
Αυτοί οι άνθρωποι, συνήθως, περνούν το Καλοκαίρι, προσμένοντας το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, οπότε κι έρχεται η σειρά τους για διακοπές στο Μπαλί ή σε άλλα εξωτικά μέρη, που έχουν Καλοκαίρι.
Προφανώς εμπνευσμένο από τις συνθήκες αυτές ήταν και το slogan, που αναρτήθηκε φέτος, την Πρωτομαγιά σε περίοπτη θέση, απέναντι από την μαρμάρινη προτομή του Κ. Καραμανλή.
Είναι από μόνο του εύγλωττο και δεν χρειάζεται σχόλια:

Σημειώνω μόνο πως κάποιους ενόχλησε τόσο πολύ η υπενθύμιση αυτή, ώστε αυτοί οι κάποιοι φρόντισαν και ήδη πριν από τις 10 το πρωί το panneau είχε ξηλωθεί και αποσυρθεί από την κοινή θέα...

Υ.Γ.: Όπως είναι φανερό, πάντως, αυτοί οι κάποιοι δεν υπολόγισαν τον υποφαινόμενο, που ξυπνάει νωρίς και είχε ήδη προλάβει να το "απαθανατίσει"!..

1 σχόλιο:

7Demons είπε...

Τα ύστερα του κόσμου...
Απέκτησε και η Μύκονος ταξικούς αντιρρησίες...