Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Ανάμεσα στις γυμνές - του Luis Orozco, να εξηγούμαστε!

Να ντύσουμε τις γυμνές, δεν το θέλαμε - αμαρτία θάτανε... oύτε και θα το μπορούσαμε, άλλωστε!.. Πόσω μάλλον όταν οι γυμνές είναι οι υπέροχες γυναίκες του Luis Orozco!
Μπορούσαμε, όμως, να γλεντήσουμε όχι, φευ, κυριολεκτικά με τις ίδιες, αλλά, τουλάχιστον, ανάμεσά τους!!!
Και το κάναμε. Και το καταφέραμε - γιατί πάντα, όταν μπλέκουν Μεξικανοί και Έλληνες μαζί, δεν μπορεί παρά να προκύψει γλέντι, ανεξάρτητα από την αφορμή, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει καν αφορμή!!!

Κι έτσι ακριβώς έγινε και το βράδυ της 6ης Αυγούστου, στο Scala Shop Gallery, πάνω στο Ματογιάνι, μ' αφορμή τα εγκαίνια της Έκθεσης "Desnudos" του Luis Orozco:



Γιατί, βέβαια, ο Δημήτρης Ρουσουνέλος, που ξέρει από γλέντια Ελληνικά, Κυκλαδίτικα, Μυκονιάτικα, δεν έβαλε μόνο τον όμορφο χώρο της Γκαλερί του, αλλά έβαλε εδώ και το κρασί και την Sangria, έβαλε το κέφι και το μεράκι του, όπως έβαλε και το χειροκρότημα:



Κι άναψε το αυτοσχέδιο γλέντι με φίλους κιθαρίστες, με χορεύτριες αυθόρμητες και με τραγούδια μεσογειακού τεμπεραμέντου - γιατί, ναι, το μεσογειακό τεμπεραμέντο ξέρει κι εκτείνεται από την Μύκονο ώς το Μεξικό!














Ήταν όμορφη και αισθησιακή η βραδιά των εγκαινίων - διαφορετική απ' όσες βιώνει συνήθως το "πολύπαθο" Ματογιάνι !!! - όπως όμορφη κι αισθησιακή ήταν κι η Έκθεση του Luis Orozco... που παρατείνεται ώς τις 20 του γλυκού αυτού Αυγούστου.
Πάντα τέτοια, Δημήτρη!
Πάντα τέτοια, Luis!





Δεν υπάρχουν σχόλια: