Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Το Καρναβάλι στην Λάκκα


Ο κ. Δήμαρχος ήταν εκεί, όπως εκεί ήταν κι η Κα Νάζου της ΚΕΠΟΜ...

Οι σαμπουνιέρηδες κι οι τουμπακτσήδες, εκεί κι αυτοί...Τα πιο φρέσκα ταλέντα του νησιού στους παραδοσιακούς χορούς, αλλά και στους Ευρωπαϊκούς, τάδωσαν όλα, στο Θεατράκι της Λάκκας, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς - 6 Μαρτίου του 2011...


Το κομφετί άφθονο...


Τα μηνύματα, εμπνευσμένα από την επικαιρότητα, παρόντα... Ακόμα κι οι εκπρόσωποι των αγορών και του μεγάλου κεφαλαίου έδωσαν το παρών!..


Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο, κι ας ήταν οι συνθήκες φέτος τόσο αντίξοες...
Ο κόσμος στο θεατράκι ήταν πολύς και έδειξε να καταχάρηκε τις προσπάθειες μικρών και μεγάλων να μεταδώσουν κάτι από το πνεύμα του Καρναβαλιού. Τα νούμερα ήταν πολλά και οι στολές πλούσιες, εντυπωσιακές - πολύ πιο εντυπωσιακές στο σύνολό τους από πέρυσι - και οι προσπάθειες όλες αξιέπαινες.
Θάταν απλό να πω ότι φέτος μας έλειψε το Γκρουπ του Γέλιου, που πέρυσι είχε ξεσηκώσει τους πάντες με το εμπνευσμένο του νούμερο... Νομίζω, όμως, ότι αυτό, που έκανε κάπως κατώτερη την φετινή διοργάνωση ήταν το πνεύμα των καιρών, η ανασφάλεια κι η αβεβαιότητα, που διακατέχει πια τους πάντες... Μονάχα τα παιδιά δεν χαμπαριάζουν τίποτε απ' όλ' αυτά κι ευτυχώς!
Από την πλευρά μου θέλω να συγχαρώ και να ευχάριστήσω όλους τους συμμετέχοντες: μας χάρισαν ένα ευχάριστο δίωρο, πολύχρωμο... Εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και σε θέση να εκτιμήσουμε περισσότερο την προσφορά όλων όσοι προετοιμάζουν την συμμετοχή τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην Λάκκα!

Μια πολύ πληρέστερη σειρά φωτογραφιών υπάρχει ήδη στο FACEBOOK, εδώ.


Photo by Margo
  
  

3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Τέλεια!!!
Μας έβαλες και τον μικρό τυμπανηστή με γυαλί χωρίς ήλιο! ;) χαχαχαχα!!!

Asteroid είπε...

Πάει, είσαι αδιόρθωτος εσύ και π πώς να σε βάλω στον ίσιο δρόμο δεν ξέρω!!!
:-)))

Hfaistiwnas είπε...

Ωχ ναι είμαι!
Σόρυ!!!!