Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Ήταν ένα μικρό καράβι


The littlest fisherboat 2, originally uploaded by Aster-oid.

Μερικοί από τους ψαράδες, στα Διβούνια, χρησιμοποιούν βαρκάκια πραγματικά μικρά... πάρα πολύ μικρά...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μία όμορφη φωτογραφία!! Τώρα εγώ θα ρωτήσω, κι ας με μαλώσετε... Έχει υποστεί επεξεργασία ως προς το χρώμα της; Διότι αν δεν έχει, είναι μαγική όχι απλώς όμορφη.

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Αγαπητή Δενδρογαλή, ως γαλή περίεργη ου μην αλλά και φιλομαθής, δεν αρκείσθε στην μαγεία, αλλά ζητάτε να μάθετε τα μυστικά συστατικά - ακόμη και με κίνδυνο να χαθεί η μαγεία!!!
Θα σας πω, λοιπόν, ότι το χρώμα της πολύ μικρής αυτής βάρκας - μεγέθους κούνιας μωρού - είναι αληθινό. Οι ανταύγειες στο νερό είναι αληθινές και υπαρκτές, αλλά τις έχω σκουρύνει, προκειμένου να αυξηθεί η αντίθεση. Τα νερά, δηλαδή, στο φόντο ήταν καφεκόκκινα από το καθρέφτισμα των απέναντι λόφων και έγιναν πιο σκούρα, ώστε να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

:-)

Ανώνυμος είπε...

1ον, ότι είναι σε μέγεθος κούνιας μωρούς δεν φαίνεται, γιατί δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης! Οπότε, άλλη μία εντυπωσιακή πληροφορία που έφερε η φιλομάθεια!!!
2ον, όπως και να'χει μου αρέσει πολύ. Αν δεν είχα τη γάτα στο desktop θα την "έκλεβα" να τη βάλω!
3ον (άσχετον): έχετε προσέξει ότι εδώ σας μιλώ στον πληθυντικό και στο blog μου, στα σχόλιά σας, απαντώ στον ενικό;; Άβυσσος...

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Είτε άβυσσος είτε με σέβεσθε περισσότερο ως φωτογράφο παρά ως σχολιαστή!.. Οπότε, on second thought, προτιμώ το "άβυσσος"!!!
:-))))))))))))))