Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μουσική, τραγούδι και χορό...

... κι εγώ αλλού γι' αλλού!!!
Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πόσο στενοχωριέμαι, όταν γίνονται πράματα και θάματα σε μέρη αγαπημένα ή από αγαπημένους - και ταλαντούχους - φίλους κι εμένα οι υποχρεώσεις με κρατούν μακριά... Εσείς, όμως, αν είστε στην Μύκονο, να πάτε - μη τυχόν και δεν πάτε, θα το μάθω!

Οι αγαπημένοι μου "ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΕΣ", για τους οποίους επιφυλάσσω αναλυτική παρουσίαση στο blog, είναι ένα συγκρότημα νέων, πολύ νέων, παιδιών, που παίζουν, εξαιρετικά συντονισμένοι μεταξύ τους, υπέροχη παραδοσιακή νησιώτικη μουσική αλλά και Ελληνικά λαϊκά από τα παλιά, τα κλασικά και τα αθάνατα. Συνεχίζουν με τον καλύτερο τρόπο μια μακρόχρονη μουσική παράδοση της Μυκόνου και χαίρομαι για το ότι πολύ γρήγορα το νησί τους το αναγνωρίζει και το πρόγραμμά τους γεμίζει με εμφανίσεις!


Οι "ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΕΣ", λοιπόν, θα κάνουν στο "AQUARIUS" της Άνω Μεράς τούτο το Σάββατο 18/9, αυτό, που πολύ καλά ξέρουν, να παίζουν μουσική, να ψυχαγωγούν, με την κυριολεκτική έννοια, και να μεταδίδουν το κέφι τους σ' όλους. Για πιο πολλές λεπτομέρειες, κλικ εδώ.  

Την Κυριακή 19/9 το Γρυπάρειο παρουσιάζει ένα πολλά υποσχόμενο Πρόγραμμα Hip Hop και Latin με μουσική και χορό.


Η έκρηξη νεανικής δημιουργικότητας, που χαρακτηρίζει τελευταία την Μύκονο και έχει κιόλας επισημανθεί  σε προηγούμενη ανάρτηση αυτού του blog, στα καλύτερά της, δηλαδή!
Πιστεύω ότι αυτή και πάσα άλλη δημιουργικότητα αξίζει να υποστηριχθεί με κάθε τρόπο από όλους τους Μυκονιάτες κι από όλους όσοι αγαπούν το νησί, από όλους όσοι πιστεύουν στο μέλλον του - και μιλώ εδώ για ένα μέλλον με ποικιλότητα - κι από όλους όσοι θέλουν να μετάσχουν στην προπαρασκευή αυτού του μέλλοντος.   

Αργότερα το βράδυ της Κυριακής το σύνολο των μουσικών δυνάμεων της Μυκόνου, παλιότεροι και νεώτεροι,  έχουν δώσει ραντεβού στο Θεατράκι της Λάκκας, για ένα πρόγραμμα, που, αν κρίνω από τους συμμετέχοντες, είναι όμορφα φιλόδοξο κι έχει και σίγουρη την επιτυχία!



Το μουσικοχορευτικό αυτό συναπάντημα στην Λάκκα, την Κυριακή, προοιωνίζεται εξαιρετικό και δεν μπορώ παρά να το συστήσω ολόθερμα. Πόσω μάλλον που είναι κι ο σκοπός ευγενής: η υποστήριξη του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου και της πολύτιμης συλλογής του - θέμα για το οποίο θα μιλήσουμε αναλυτικότερα στο μέλλον, γιατί ο πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει, ενώ πρέπει.

Καλή διασκέδαση σε όσους παρευρεθούν - και χρωστάνε να παρευρεθούν πολλοί σε τέτοιες εκδηλώσεις, ώστε να αναδειχθεί η όλη Μύκονος και να πιστέψει ακλόνητα στον εαυτό της.

4 σχόλια:

Margo είπε...

Θα είμαστε εκεί, αλλά δε θα μπορέσουμε να κάνουμε τα θαύματα που κάνεις με τη φωτογραφική σου μηχανή.. μήπως να το ξανασκεφτείς;)

Asteroid είπε...

Margo, θα τόθελα πολύ, δεν θα το σκεφτόμουν καν, δηλαδή... αλλά ετοιμάζω κιόλας βαλίτσες γι' άλλα μέρη- έχω ταξίδι μεγάλο ξημερώματα Τρίτης!..
Ζηλεύω αφάνταστα, ωστόσο...

Πέπε είπε...

Είδα τις σαμπούνες και δεν μπόρεσα να μην μπω για μια καλησπέρα...

Ανώνυμος είπε...

vdsvdsv17, vimax versus proSolution pills